Προβεβλημένα

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ, τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε και τηρώντας τον καταστατικό μας σκοπό, να αντιδρούμε και να καταγγέλλουμε κάθε γεγονός, πρακτική ή πολιτική, που διαταράσσει την κοινωνική και οικογενειακή ειρήνη, την οικονομική ισορροπία, την ισονομία των πολιτών, την εθνική ασφάλεια και δημόσια περιουσία χάριν συμφεροντολογικών πολιτικών, ορισμένων κυβερνητικών “κύκλων” ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε 14-5-2020 την δεύτερη ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά τραπεζών.

Η πρώτη ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ κατατέθηκε τις μέρες του Πάσχα 2020 γράφοντας νομική ιστορία στην προσπάθεια αυτή και προσπαθούμε να καταθέτουμε κάθε βδομάδα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιστρέψει η ΕΝΝΟΜΗ τάξη.

Η κίνηση μας είναι κραυγή θυμού για την απόδοση του δίκιου και του δικαίου. Προτροπή και κάλεσμα να ακολουθήσουν και αυτοί που τους έχουν πείσει ότι με τις τράπεζες δεν τα βάζεις. Με όλους τα βάζεις όταν είσαι έννομος και εν δικαίω.

Η κίνηση μας είναι ξύπνημα αξιοπρέπειας και μάθημα στις νέες γενιές, που τους βρήκε η εφηβεία στην φτώχεια και ανέχεια, στις προσβολές των δικών τους ότι είναι τεμπέληδες και κακοπροαίρετοι οφειλέτες.

Η κίνηση μας είναι η συνεχής ενημέρωση και η αλήθεια που στα χρόνια που ζούμε δεν είναι γλυκιά και για να την ακούσουμε ΠΡΕΠΕΙ όλοι να αποβάλουμε νοοτροπίες παγίδα που αποτιμώνται σε χρήμα, σε αντάλλαγμα, « τι δίνω τώρα τι κερδίζω αύριο». Αυτή είναι η παγίδα που κάθε ένας απομονώθηκε και προκειμένου να ηρεμήσει για λίγο δέχθηκε έστω ένα «κουρεματάκι».

Η οικονομία βρίσκεται ακόμη σε βαθιά ύφεση και θα βρίσκεται όσο οι τράπεζες δεν λειτουργούν ως εργαλεία διοχέτευσης χρήματος στην αγορά αλλά ως εισπράκτορες. Όταν μία οικονομία είναι λιπόθυμη από που θα δημιουργήσετε χρήματα να πληρώσετε αύριο ή μετά κάποιους μήνες ?

Ο αγώνας είναι δύσκολος γιατί οι αποφάσεις των δικαστηρίων επιμένουν αναμασώντας ότι κάθε προσφυγή εναντίον τράπεζας ότι είναι ΑΟΡΙΣΤΗ.

Άλλωστε δύσκολο θα είναι και όταν θα μας έχουν πάρει και το τελευταίο κεραμίδι.

Το δικαιούνται? Φυσικά και ΟΧΙ. Θα αντισταθούμε ξανά και ξανά. Θα απαιτήσουμε με ένδικα μέσα να εφαρμοστεί ο νόμος και το δίκαιο. Θα απαντήσουμε σε κάθε «αοριστία»  και θα ξανά προσφύγουμε κάθε φορά περισσότεροι.

Τι ζητούμε ? Την Αρχή της Ισότητας και Αναλογικότητας. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τα χρέη κακής διαχείρισης μιας ομάδας τραπεζιτών και τα χρέη κακής διαχείρισης μιας ομάδας πολιτικών.

Ως Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες έχουμε επωμιστεί την επανεκκίνηση της οικονομίας του κράτους μας και τα χρέη των τραπεζών που επιβάρυναν το Δημόσιο χρέος, επ’ ουδενί και με καμία απειλή τράπεζας ή προτροπή δήθεν «μιας καλύτερης προσφοράς» δεν θα αναγνωρίσουμε την ανομία τους και τις δήθεν οφειλές μας προς αυτές που είναι είδη πληρωμένες.  

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΕΛΑΤΕ λοιπόν να τελειώνουμε μια για πάντα με την ανομία και τους εκτελεστές μας, να γίνουμε ΟΛΟΙ μαζί μια ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, να αποζημιωθούμε για την ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Επισκεφτείτε άμεσα την ιστοσελίδα μας https://pekoonline.wordpress.com/ για συμμετοχή στις ομαδικές μηνύσεις.

Δράστε σήμερα πριν να γίνει η τωρινή κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Εκ της ομάδας και του προέδρου της ΩΜΕΓΑ

22 MAIOY 2020

Προβεβλημένα

ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ?

Αγαπητοί φίλες και φίλοι εδώ και αρκετούς μήνες μαζευτήκαμε αρκετοί Έλληνες πατριώτες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό καθώς και Έλληνες πατριώτες που ζουν στην Ελλάδα , αυτό το πανέμορφο κομμάτι γης στον πλανήτη ΓΗ, και δημιουργήσαμε την Πανελλήνια ένωση καταναλωτών ΩΜΕΓΑ με πρόεδρο τον αγαπητό φίλο Ζάκη Πολυζωίδη.

Σκοπός μας είναι μέσω μηνύσεων και αγωγών να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας από τις ερχόμενες τεράστιες ανατροπές στην πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας και της ατέρμονης οικονομικής καταστροφής της περιουσίας των Ελλήνων. Η επιλογή της δημιουργίας της ΄Ένωσης Καταναλωτών Ωμέγα έγινε γιατί μόνο μια Καταναλωτική ένωση μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κομματική ταυτότητα.

Αν αφαιρέσουμε τις κομματικές μας παρωπίδες εύκολα αναγνωρίζουμε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις όλων των κομμάτων εξουσίας καμία σχέση δεν είχανε με τη πολιτική που εφαρμόσανε σαν εξουσία.

Όλοι μας ήμαστε καταναλωτές και σαν καταναλωτές κοιτάμε το συμφέρον μας και μόνο. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα σάπια τρόφιμα , αλλά και οι σάπιες υπηρεσίες και οι σάπιες πολιτικές όποια και εάν είναι η πηγή τους.

Ήδη ακόμα και πριν πάρουμε την επισημοποίησή μας σαν Καταναλωτική ένωση ξεκινήσαμε σαν ομάδα σε δράσεις που κρίναμε ότι θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα με γνώμονα το Ελληνικό καταναλωτικό συμφέρον.

Το πρώτο μέλημά μας ήταν η δημιουργία μιας ελληνικής νομικής ομάδας συνεπικουρούμενης και από Έλληνες του εξωτερικού με τη δημιουργία ισχυρών δικογράφων.

Έχουν γίνει πολλές ατομικές μηνύσεις αξιόλογων και μη συμπατριωτών μας και απλά κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Εμείς ακολουθούμε την διεθνή πρακτική. Τις ομαδικές μηνύσεις.

Αυτό έγινε πραγματικότητα την Μ. Παρασκευή όπου η πρώτη ομαδική μήνυση στα χρονικά της Ελλάδας εν μέσω απαγόρευσης της κυκλοφορίας και με κλειστά τα δικαστήρια κατατέθηκε σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών και μάλιστα αφορούσε 3 ομαδικές μηνύσεις κατά της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.

Η δεύτερη ομαδική μήνυση κατατέθηκε την Παρασκευή στις 15 Μαΐου εναντίον των 4 συστημικών τραπεζών για τις κλοπές των χρημάτων μας που καλούνται να πληρώσουν μέχρι και τα τρισέγγονά μας. Και τις πέντε μηνύσεις μας μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Σε αυτή την προσπάθεια αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη σε θέλουμε αρωγό άσχετα που ανήκεις πολιτικά. Η εγγραφή είναι απλή και εύκολη. Θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Φυσικά όπως και σε κάθε προσπάθεια η οικονομική στήριξη της Ένωσης είναι αναγκαία μιας και φρόντισαν αλλάζοντας τους νόμους οι αγωγές ειδικά αλλά ακόμα και οι μηνύσεις νάχουν γίνει μόνο για τους έχοντες και κατέχοντες και η απονομή δικαιοσύνης μόνο τζάμπα δεν είναι πλέον.

Αυτό που πετύχαμε μέχρι τώρα είναι πραγματικά νομικός άθλος με τα προσωπικά και μόνο μας μέσα και χρήματα. Δεν έχουμε σπόνσορες ούτε και θέλουμε.

Θέλουμε όμως εσένα φίλε και φίλη να συμμετέχεις και μάλιστα ενεργά.

Οι ομαδικές μηνύσεις για τη λαθρομετανάστευση συνεχίζονται. Οι ομαδικές μηνύσεις εναντίον των συστημικών τραπεζών συνεχίζονται. Έχεις τη μοναδική ευκαιρία να σώσεις το σπίτι σου μιας και οι διώξεις παγώνουν έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Εάν όχι τώρα τότε Πότε;

Blanas Chrysostomos

Προβεβλημένα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ κατά των τραπεζών που ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ στο πρωτοδικείο ΑΘΗΝΩΝ αριθμός κατάθεσης Β 2020/174 (πρώτο πακέτο, ακολουθούν εκατοντάδες), είναι ένστασή και καταγγελία σε αυτό που μας έσυραν. Τους κοιτάμε κατάματα και τους λέμε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ότι θα τιμωρηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με φυλακή και δήμευση περιουσίων.

Επίσης τις ημέρες του Πάσχα 2020 με κλειστά δικαστήρια και γενική απαγόρευση λόγω κορονοϊού γράψαμε ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για τα ελληνικά δεδομένα. Καταθέσαμε τρεις ΟΜΑΔΙΚΕΣ μηνύσεις (σύνολο 225) κατά παντός υπευθύνου για:

α) πλημμελή φύλαξη συνόρων,

β) κατά δημάρχου και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Λέσβου και

γ) κατά Περιφερειάρχη και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόλη την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, παρόλες τις τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν στην έκδοση εξουσιοδοτήσεων και την δυσκολία εκ του σύνεγγυς συνεργασίας, αποδείξαμε (είμαστε οι μόνοι ως ομάδα) ότι όταν θέλουμε μπορούμε να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ κάθε δυσκολία, κάθε αντιξοότητα.

ΕΛΑΤΕ λοιπόν να γίνουμε ΟΛΟΙ μαζί μια ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ να παρασύρουμε την ανομία στο διάβα μας, να τελειώνουμε επιτέλους με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων, να σταματήσει ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://pekoonline.wordpress.com/ για συμμετοχή στις ομαδικές μηνύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Δράστε σήμερα πριν να γίνει η τωρινή κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Εκ της ομάδας και του προέδρου της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΩΜΕΓΑ

Προβεβλημένα

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?

ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ?

Σύσταση (προαποφασισμένων) Δομών ( είναι πολλά τα λεφτά ) Προσωρινής ( στο ραγιαδιστάν ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Προσωρινού χαρακτήρα ήταν και τα μνημόνια υπέρ δημοσίου συμφέροντος) Υποδοχής ( μετά επιδόματος, σμαρτ φον, επίδομα ενοικίου, επίδομα κουνελοποίησης ) Πολιτών ( αγνώστου ταυτότητας, αγνώστου ιθαγένειας) Τρίτων (αορίστου γεωγραφικού προσδιορισμού) Χωρών  ή ανιθαγενών, ( νέος ορισμός των παράνομων λαθρο-εποικιστών 100% επιβεβλημένος στους ραγιάδες απο τους Εφέντες ΜΚΟ) οι οποίοι έχουν αιτηθεί
( προγραμματίσει μετεγκατάσταση μετά της οικοσκευής και τέκνων) διεθνή ( Ελληνική ) προστασία (αποκατάσταση).

Mε την ΚΥΑ 2945  Αριθμός 1016 τεύχος B (24/03/2020) που υπέγραψε η Κυβέρνηση -εν μέσω εθνικής καραντίνας- αποφασίστηκε η Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία ( σχετικό ΦΕΚ εδώ /my_files/160_domes1016b-20.pdf ). Συγκεκριμένα οι 28 δομές συστήνονται στις παρακάτω περιοχές:

Συγκεκριμένα οι 28 δομές συστήνονται στις παρακάτω περιοχές: 

 1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό Καλπακίου Συνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.
 7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.
 9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 11. Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.
 13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 15. Δομή «ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ», στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 16. Δομή «ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ», στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 17. Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.
 18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.
 19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.
 24. Δομή «ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ», στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.
 25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
 27. Δομή «ΚΟΡΙΝΘΟΥ», στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Όπως καταλαβαίνουν οι αναγνώστες η Πατρίδα μας ΕΑΛΩ και πρέπει να δράσουμε ΑΜΕΣΑ να αποτρέψουμε την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας να τελειώνουμε με την ΑΝΟΜΙΑ, να βάλουμε τους ενόχους φυλακή, να σταματήσει η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ.

https://pekoonline.wordpress.com/

Προβεβλημένα

ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Η ΜΗΝΥΣΗ κατά των τραπεζών που θα καταθέσουμε, είναι ένστασή και καταγγελία  σε αυτό που μας έσυραν. Τους κοιτάμε κατάματα και τους λέμε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Θα αντισταθούμε και θα σταθούμε γιατί δεν ήμαστε οι τσαμπατζήδες που μας παρουσιάζουν, την στιγμή που τους πληρώνουμε τα χρέη τους. Θα μας απαντήσουν, ίσως και περιφρονητικά. Θα τους απαντήσουμε ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Γιατί κάθε κίνηση μας θα είναι τεκμηριωμένη και προσεγμένη. Δεν κάνουμε επαγγελματικό ακτιβισμό. Ούτε παραμυθιαζόμαστε ότι τους νικάμε.

Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας, το σπίτι μας, την οικογένεια μας. Θα καταδιώξουμε με κάθε ένδικο μέσο, κάθε έναν που προσπαθεί με εκβιασμό και φόβο να επιβάλει την ανομία και λήθη σε ότι συνέβη.
Η σκληρή πραγματικότητα καταδεικνύει ότι η υπαγωγή της Ελλάδος στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης το Μάιο του 2010 υπήρξε το άλλοθι για να σωθεί το Ευρώ και οι τράπεζες, κυρίως της Γαλλίας και Γερμανίας, οι οποίες είχαν στα χαρτοφυλάκια τους ελληνικά ομόλογα αξίας άνω των 120 δις ευρώ. Έτσι συγκαλύφτηκε και η χρεωκοπία του δικού μας, αναφερόμενου αναληθώς ως «εύρωστου» τραπεζικού συστήματος, το οποίο υπέστη συντριβή στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.
Δυστυχώς, με την παραπληροφόρηση που υπάρχει και θα υπάρχει, ακόμη δεν έχει πειστεί ο Ελληνικός λαός ότι οι ζημιές των ‘Ελληνικών’ τραπεζών είναι κολοσσιαίες, παρόλο που τις πληρώνει αδρά- και θα τις πληρώνει για πολύ καιρό- με φόρους και χαράτσια και πάσης φύσεως περικοπές εισοδημάτων και παροχών κοινωνικής πρόνοιας. Πρέπει να είσαι ειδικός ερευνητής και γλωσσομαθείς για να ανατρέξεις σε εκατοντάδες πληροφορίες, να πιστοποιήσεις τις πηγές τους, να ανατρέξεις πίσω στην αρχική πληροφορία και να συνθέσεις τις αλήθειες.

Τα Ελληνικά μέσα ενημερώσεις τα αρκετά πολλά χρόνια έχουν κυριολεκτικά «καταντήσει» ανεμιστήρας παροχής ψεύδους, με ύφος επαρχιακού δασκαλάκου απειλώντας και νουθετώντας (κατά την άποψη τους) ομάδες ηλιθίων.  Ακόμη και ένας επιστήμονας πόσο μάλλον ένας πολίτης με βασικές γνώσεις, είναι αδύνατο εάν δεν πληρεί  την γνώση με την επαγγελματική εμπειρία του νομικού, οικονομολόγου δημοσίου και δημοσιονομικού, χρηματοοικονομικού αναλυτή δεικτών οικονομικών ισολογισμών, οικονομέτρη και μαθηματικού προσθέτοντας και την γλωσσομάθεια ( τα περισσότερα στοιχεία βρίσκονται σε ξένα έντυπα και νέα) να έχει εικόνα του εγκλήματος που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Δεν είναι τυχαίο που η Εισαγγελέας διαφθοράς Π. Παπανδρέου στο υπόμνημα της για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μίλησε για τους «εγκληματίες του λευκού κολάρου» με γνώσεις και δαιδαλώδεις μεθοδεύσεις που είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθούν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ κατανόησης το παραπάνω διότι η αξιέπαινη και τίμια λειτουργός δεν είχε καμία βοήθεια από κάποιον να προσφερθεί να παράσχει γνώση και επαγγελματική εμπειρία επι του εξειδικευμένου θέματος. Διότι μια είναι η αρχή… Ακολούθησε τα χρήματα (follow the money).

Εάν όμως δεν γνωρίζεις να ερμηνεύσεις και αναγνωρίσεις τους χρηματοπιστωτικούς τρόπους και την δεξιοτεχνία μόχλευσης και συγκάλυψης  προκείμενου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα καταλήγεις σε αδιέξοδο.
ΕΜΕΙΣ δεν ήμαστε σε αδιέξοδο και μέσα από τις ενέργειες μας θα αποδεικνύουμε ότι μπορούμε γιατί θέλουμε να παρουσιάζουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Με τους συνεργάτες της Ένωσης που επιλέγουμε ώστε να γνωρίζουν επαγγελματικά και επιστημονικά το κάθε θέμα, θα προκαλούμε, όσους μας κατηγορήσουν ότι παρουσιάζουμε ανυπόστατα την κάθε ενέργειά μας την κάθε κίνηση μας, και θα τους καλούμε να παρουσιάσουν τα δικά τους ΕΠΊΣΗΜΑ στοιχεία όπως παρουσιάζουμε εμείς  τα πασίδηλα στοιχεία που υπάρχουν, αλλά οι «Έλληνες επιστήμονες» και ΜΜΕ κρύβουν ή παραποιούν.

Προβεβλημένα

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

Αγαπητά μέλη, φίλοι και συνεργάτες.
Η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών ΩΜΕΓΑ, τηρώντας την υπόσχεση που δώσαμε και τηρώντας τον καταστατικό μας σκοπό, να αντιδρούμε και να καταγγέλλουμε κάθε γεγονός, πρακτική ή πολιτική, που διαταράσσει την κοινωνική και οικογενειακή ειρήνη, την οικονομική ισορροπία, την ισονομία των πολιτών, την εθνική ασφάλεια και δημόσια περιουσία χάριν συμφεροντολογικών πολιτικών, ορισμένων κυβερνητικών «κύκλων», ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε τρεις ΟΜΑΔΙΚΕΣ μηνύσεις (σύνολο 225) κατά παντός υπευθύνου για

α) πλημμελή φύλαξη συνόρων,

β) κατά δημάρχου και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Λέσβου και

γ) κατά Περιφερειάρχη και δημοτικού (διοικητικού) συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόλη την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων, παρόλες τις τεχνικές δυσκολίες που προέκυψαν στην έκδοση εξουσιοδοτήσεων και την δυσκολία εκ του σύνεγγυς συνεργασίας, αποδείξαμε (είμαστε οι μόνοι ως ομάδα) ότι όταν θέλουμε μπορούμε να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ κάθε δυσκολία, κάθε αντιξοότητα.

Αποδείξαμε, εμείς οι λίγοι, ότι είμαστε Κοινωνία Πολιτών χωρίς σφραγίδες και στάμπες, χωρίς προσωπικά μικροσυμφέροντα, δίπλα στους πολλούς συμπατριώτες και συνανθρώπους μας  που κατοικούν στις περιοχές – γέφυρες εισόδου και δοκιμάζονται από την συνεχιζόμενη λαθραία είσοδο ομάδων ανθρώπων, αγνώστου ταυτότητας και καταγωγής.

ΕΛΑΤΕ λοιπόν να γίνουμε ΟΛΟΙ μαζί μια ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ να παρασύρουμε την ανομία στο διάβα μας, να τελειώνουμε επιτέλους με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων, να σταματήσει ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ και να επέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://pekoonline.wordpress.com/ για συμμετοχή στις ομαδικές μηνύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Δράστε σήμερα πριν να γίνει η τωρινή κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Εκ της ομάδας και του προέδρου της ΩΜΕΓΑ


25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Προβεβλημένα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΛΩ!

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ καθημερινά πλημμυρίζουν την Ελλάδα και την ίδια στιγμή μεθοδεύουν με κλειστά τα δικαστήρια οι υποθέσεις περιουσιακών στοιχειών/δάνεια κλπ. που είναι προς συζήτηση με σκοπό να βγάζουν αποφάσεις κατά δανειοληπτών.

Εάν συμβεί αυτό με λίγα λόγια, χωρίς δικαίωμα αντίκρουσης, πλειστηριάζουν τις περιουσίες του κόσμου αφαιρώντας την άμυνα από τον κάθε αντίδικο.

Πρακτικά θα λαμβάνει ο κόσμος ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΕΣ και ΑΜΕΣΑ εκτελεστές, αποφάσεις κατασχέσεων.

Φυσικά σε τέτοια περίπτωση καταπατούν το σύνταγμα κατάφωρα για μια ακόμη φορά.

Το μαγειρεύουν όπως ακούγεται μόλις ανοίξουν τα δικαστήρια 26-4-2020 και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο και να δράσουμε ανάλογα.

Όπως ξέρετε εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε περάσει και στην επίθεση με ομαδικές μηνύσεις. Οι επόμενες βδομάδες θα είναι καταλυτικές για την πατρίδα μας….

Πηγές:

https://www.sofokleousin.gr/ola-sto-sfyri-neos-ptoxeytikos-kodikas-sta-metra-ton-trapezon?fbclid=IwAR1Rw217nDpCP-A_ZlDjZZFWgUYoAYCdJ0-JBvUUdiSKDTbPn605pl8Dvjo

Προβεβλημένα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ

Έλληνες! Τελείωσαν τα ψέματα.

Πρέπει και επιβάλλεται να βάλουμε ένα τέλος στην κατοχή της Πατρίδας μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τελειώνουμε με την συμμορία εκ των αποτελεσμάτων.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ΟΜΑΔΙΚΕΣ μηνύσεις/αγωγές με στόχο:

1. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι υπαίτιοι στην φυλακή
2. Να σταματήσει άμεσα ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ
3. Να επανέλθει η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ

Ήδη κατατέθηκε το πρώτο πακέτο ομαδικών μηνύσεων κατά ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ. Ακολουθούν ομαδικές μηνύσεις κατά των τραπεζών.
Μαζεύουμε συνέχεια υπογραφές, καταθέτουμε συνέχεια. Στηρίζουμε την δικαιοσύνη, αλλά αν χρειαστεί θα είμαστε νομικά αμείλικτοι σε όποιον σταθεί εμπόδιο στην απονομή δικαιοσύνης. Πάντα ομαδικά!

Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί να κάνουμε τα πλέον ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πριν να είναι πολύ αργά για την πατρίδα μας. Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πρέπει να τον σταματήσουμε με κάθε θυσία.

Ακολουθείστε σύνδεσμο ιστοσελίδας και τις απλές οδηγίες συμμετοχής

Καλό νομικό αγώνα σε όλους τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Φτιάξε site στο WordPress.com
Ξεκινήστε